No cal que t’expliquem en quina situació es troben la majoria d’empreses en aquests moments. El coronavirus ens ha portat a un estat de confinament absolut on només aquells establiments que proveeixin de productes de primera necessitat poden seguir oberts. Això vol dir que moltes empreses s’han vist obligades a tancar i, molt probablement, ara mateix no sapiguin què fer o com afrontar la situació. Doncs ara és moment d’aprofitar les oportunitats que es presenten al món del màrqueting digital. Ara mateix és la via que ens queda per comunicar-nos, aportar contingut de valor i desenvolupar el nostre negoci. Des de Mirall Digital volem explicar-te què pot fer el màrqueting digital per les empreses davant del coronavirus.

Està molt clar que aquesta crisi del coronavirus està afectant greument a la vida econòmica de les empreses. N’hi ha que, com nosaltres, podem seguir teletreballant des de casa amb tota normalitat i sense parar els motors. Però pot ser que estiguis dins del sac d’empreses que han parat la producció i la feina per complet. Si ets d’aquestes empreses, per molt que hagis tancat, no has de tancar al 100%. Tens una marca que no has de deixar desaparèixer. Una empresa sense web ni cap presència al món digital ara mateix no existeix. Et volem animar a veure l’oportunitat que es presenta en aquests moments de coronavirus d’augmentar el valor de la teva marca, valorar la situació de crisi i crear estratègies per minimitzar-ne l’impacte, a través del màrqueting digital.

T’apropem al teu client

T’obrim canals digitals a través dels quals pots aproximar-te al teu client i a les seves inquietuts.  El màrqueting i la comunicació digital t’ajudaran a conèixer les opinions i necessitats dels usuaris en temps real. Amb aquestes dades i totes les estadístiques que podràs extreure de mitjans com Google Analytics, de les mètriques d’Instagram o Facebook, etc. podràs redirigir i repensar el teu model de negoci i enfocar les teves estratègies a oferir un millor servei o producte i aconseguir, així, un millor rendiment.

També és important que els teus clients vegin que estàs actiu i que poden comptar amb tu. En dies així, qualsevol empresa que demostra la seva lluita i no es rendeix malgrat tot, aconsegueix una admiració i una connexió més gran amb les persones. Les empreses hem d’estar més presents que mai a la xarxa. Avui la societat necessita veure que no hem deixat de comunicar, que encara hi ha moviment, encara hi ha comerç, encara hi ha gent treballant i lluitant pels seus negocis.

Creem continguts de valor

Ens posem a la teva pell i entenem la teva marca en tots els nivells per poder comunicar per tu. Creem continguts de valor que ajuden als usuaris a entendre els beneficis del teu producte o servei, presentem solucions que poden resoldre els seus problemes del dia a dia, busquem i treballem les tendències que generen interès actualment, anem darrere d’un feedback constant… Tot això ens ajuda a que els usuaris passin de ser seguidors a ser supporters, amb la qual cosa n’aconseguim la seva fidelització.

Fem crèixer la teva marca

Creem consciència de marca a través de tots els canals digitals. És important aconseguir una coherència i identitat visual, així com definir en quin to parlem i quin missatge volem transmetre. És important que la marca sigui reconeixible sigui en el format que sigui. També, aprofitem aquests moments per parlar de tu a tu. Volem que ens coneixin millor, entenguin el propòsit del nostre negoci i els beneficis que extreuen confiant en nosaltres.

És el moment, digitalitza’t ara o mai

La crisi del coronavirus ha deixat la pilota a la teulada del màrqueting digital. Les empreses de màrqueting tenim ara el paper més important per no deixar morir les empreses. Sabem que no podràs produir ni vendre en aquests moments, però no pots tancar del tot o desapareixeràs. Apropa’t als teus usuaris, crea consciència de marca i digues a tothom: ei, sóc aquí!

A Mirall Digital no ens atura res, t’oferim la nostra ajuda siguin els temps que siguin, amb coronavirus o sense. Seguim treballant i gestionant la comunicació en temps de crisi de moltes petites i mitjanes empreses i ho podem fer per tu i pel teu negoci. Contacta amb nosaltres al 684 308 467 o al mail contacte@miralldigital.com.