Mirall digital equip 2019

Sembla un tòpic però és tan cert com que hi ha escalfament global o que per vendre per internet t’has de posicionar a Google. El millor que us podem oferir a Mirall digital és aquest equip de persones que cada dia aixequem la persiana i treballem dur per ajudar-vos a tirar endavant el vostre (nostre) projecte.

Com que hi ha algunes cares noves que encara no us hem presentat a les xarxes socials  creiem que val la pena que ens presentem i us expliquem què fa cadascú de nosaltres, així quan ens vingueu a veure sabreu amb qui heu de parlar.

El de l’estratègia: Oriol Pujols i Domènech. Nascut a Ripollet (Vallès Occidental) l’any 1980. Màster MBA per la FURV i creador de l’empresa l’any 2016. Acostuma a ser la primera persona que veu tothom quan entra a Mirall digital ja que s’encarrega de rebre les visites, preparar les propostes i coordinar els projectes, sobretot la comunicació entre l’agència i el client (tu). Els primers anys de Mirall digital s’encarregava de fer webs en WordPress però, per sort, ara tenim un equip molt millor que ell per fer aquesta feina. Gestiona tota la part d’estratègia de l’agència.

El que dissenya i posiciona: Eric Ruiz. Nascut a Córdoba (Argentina) l’any 1984. Tècnic superior en disseny gràfic i publicitari. La vida l’ha portat a creuar un oceà i a especialitzar-se en disseny web i posicionament SEO. S’encarrega de la coordinació de tots els projectes web i SEO de Mirall digital amb un equilibri perfecte entre l’estètica, la usabilitat i els algoritmes. Disseny i ciència es donen la ma. Si necessites algú que et dissenyi i posicioni una web l’Eric és, sens dubte, el vostre home.

La de les xarxes, fotos, vídeos, blog,…: Anna Prat Rico. Nascuda a Cambrils (Baix Camp) el 1996. Graduada en comunicació audiovisual per la URV. Tot el que faci olor de comunicació passa per les seves mans. Gestiona les xarxes socials dels clients, crear tots els continguts dels blogs, crea tot el disseny gràfic relacionat amb les xarxes socials, és la fotògrafa de l’agència i grava i edita tots els vídeos. L’Anna pot amb tot!

El programador de sempre: Eduard Estradé Canela. Nascut a Vimbodí (Conca de Barberà) l’any 1996. Tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions web i multiplataforma actualment cursa el grau de tècniques de desenvolupament web i mòbils a la URV. No pararà mai d’estudiar (ja ho hem assumit). L’Edu treballa a Mirall digital des del primer dia i gran part del que som li devem a ell. Gran amant de Laravel i dels reptes (im)possibles. La seva màxima: amb temps i diners es pot fer de tot.

El nou programador: Gerard Pallejà Masdeu. Nascut a Reus (Baix Camp) l’any 2000. Estudiant per Tècnic superior en desenvolupament d’aplicacions multiplataforma. L’últim en entrar però amb unes ganes que no se les acaba. Realitza tasques de suport de programació web. Un exemple més de l’aposta de Mirall digital per la gent i el talent jove. Tothom necessita una primera oportunitat i a Mirall digital no les deixem escapar. És l’únic RTV (Reus de Tota la Vida) de tota l’agència.

La resta ja la sabeu. Ens podeu enviar un mail, trucar-nos al 977 562 564 o venir directament al Raval de Jesús, 42 3 B de Reus i algú de nosaltres us atendrà de bon grat. Això sí, treballem de dilluns a divendres de 9 del matí a 6 de la tarda.