disseny lettering Mirall Digital

Podríem definir el lettering com una tendència que es basa en dibuixar lletres a mà, un estil on la capacitat de l’il·lustrador/a agafa força. Una tècnica per arribar als nostres clients d’una forma més personal, més pròxima, buscant la imperfecció que la fa més artística i humana a la vegada.

Una pràctica que els últims anys s’havia vist substituïda pels cartells fets amb ordinador però no deixa de ser un art que s’havia utilitzat temps ençà. El consumidor busca una proximitat que no li donen els productes prefabricats, és per això que cada cop és més comú trobar-nos espais decorats amb aquesta tècnica, una clara tendència en disseny i aparadorisme.

A Mirall Digital cada vegada en són més les sol·licituds dels nostres clients per crear, mitjançant aquesta tècnica, un espai únic en el seu aparador o pissarres, un espai on arribar al client d’una forma pròxima, on poder comunicar-se amb ell trencant les barreres dels cartells i els vinils. El lettering permet crear un ambient especial que a la vegada pot ser modificat d’una forma molt senzilla i crear el dinamisme que necessita el seu espai i adaptar-se a les promocions i campanyes necessàries.

Tots sabem que part de l’èxit d’un establiment està íntimament lligat amb la capacitat de diferenciar-se de la competència i aquí és on podem donar-vos un cop de mà, professionalitzant aquests serveis.

Us mostrem algun dels nostres projectes

KMON HOME

lettering

Kmon home buscàvem traslladar l’essència de l’elegància, modernitat i disseny i a la vegada reforçar la importància del fet de ser en una de les cases que formen part de la ruta modernista de Reus i això és en el que vam basar el nostre disseny, tipografies modernistes i modernes dins de la forma de casa que acompanya la marca. Vam crear un missatge que generava una expectativa al consumidor informant de la seva obertura.

LIFE AND COLORS

A LifeandColors, una botiga de roba urbana, moderna amb un disseny molt innovador, calia traslladar l’essència del Nadal en el seu aparador sense caure en els estereotips nadalencs i mantenint la modernitat de la botiga. La solució que li vam donar va ser l’ús de colors neó i formes geomètriques substituint les típiques boles de Nadal. Aquí en teniu part del resultat

Lettering Mirall Digital Life and Colors

COLMADO GINER

LETTERING MIRALL DIGITAL

Al Colmado Giner volíem arribar al consumidor partint de l’elegància i el posicionament gurmet que té la botiga. En aquest cas vam fer un disseny basat en una combinació dinàmica de diferents tipografies el que ens va permetre donar molta informació fugint de les típiques llistes de productes. Tant l’aparador com les pissarres ens vam permetre comunicar-nos amb el client d’una forma molt pròxima i efectiva.

I tu t’atreveixes amb el Lettering?

Firma núria rios marketing director mirall digital marketing reus