mirall digital components marketing Reus

[dropcaps type=’normal’ font_size=’32’ color=’#303030′ background_color=” border_color=”]B[/dropcaps]

envinguts a Mirall digital, un projecte fruit de la unió inicial de la Núria i l’Oriol i que s’ha anat fent cada vegada més gran gràcies a la incorporació de l’Anna, l’Edu i la Maria (de moment). Mirall digital neix amb una voluntat molt clara, oferir solucions integrals a empreses i autònoms, independentment de la mida del projecte i de l’estat en el qual es trobi. Solucions de tipus estratègic fetes a mida de cada projecte per tal de garantir l’èxit present i futur dels nostres clients.

 A Mirall digital ens agrada conèixer el nostre client i acompanyar-lo en el camí que marquem junts. Tots els nostres projectes tenen un enfocament estratègic, fixem uns objectius i unes accions que ens ajudaran a assolir-los. Considerem que és clau marcar uns indicadors per tal de mesurar el grau d’assoliment d’aquests, ens centrem amb un màrqueting basat en resultats, l’objectiu final sempre és la venda. Amb això volem dir que tenir molts seguidors a les xarxes socials o que molta gent conegui la marca no vol dir res en si mateix, si no que és un bon indicador del grau d’assoliment de l’objectiu final situat en un període de temps concret.

 Dintre de l’estratègia empresarial estem molt enfocats al màrqueting i la comunicació, dos eixos molt importants en qualsevol projecte que tingui voluntat de perdurar amb èxit. A Mirall digital les empreses i professionals troben serveis de disseny i creació de pàgines web, gestió de xarxes socials, publicitat, disseny gràfic, comunicació corporativa, organització d’esdeveniments, creació de marca, “packaging” de producte, “naming” i disseny de logotips, producció audiovisual,… Ajudem als nostres clients a assolir objectius estratègics a través del màrqueting, una eina essencial per a les empreses actuals.

Si vols saber més coses del nostre projecte, tenim un lema: FEM UN CAFÈ? Contacta’ns, posem dia i hora i comencem a treballar que segur que tenim una solució pel teu projecte. I sí, el cafè el posem nosaltres!