mirall digital

I tal dia farà un any. Un any de Mirall Digital. Si fóssim un infant aniríem gatejant o, fins i tot, ja hauríem donat les nostres primeres passes. El que està clar és que ha sigut un any d’aprenentatge pels cinc que formem l’empresa. La Núria, la Maria, l’Edu, l’Oriol i l’Anna.

I ara començaria una llista de tòpics massa típics: que si ens hem estampat algunes vegades però l’important és que hem sabut aixecar-nos, que si estem començant a emprendre el vol, que tot està per venir i per fer i que tot és possible, que si un partit de futbol dura 90 minuts, etc.

I tots aquestes afirmacions seran veritat però el més important que hem aprés és que el temps és or. Per aquesta màxima, no ens allargarem massa més. Senzillament, agrair-vos la confiança. Per la nostra part, seguirem treballant per crear i per acompanyar-vos en els vostres projectes, siguin grans o petits.

Per molts anys més, Mirall Digital!

Vosaltres també voleu felicitar a algú? Doncs ho podeu fer amb aquesta postal que hem dissenyat per ocasions especials, només cal que feu clic al botó dret, guardeu la imatge i mireu el vídeo per saber com muntar-la. Què la gaudiu!

Mirall Digital
Mirall Digital