assessorament autònoms - Asesoramiento para autónomos

-L’objectiu del nou servei d’assessorament per autònoms no és ajudar a gestionar el dia a dia dels autònoms sinó la d’ajudar a créixer, a innovar, a augmentar la productivitat, a guanyar nous mercats, a comunicar millor, a fer estudis de mercat i de la competència i totes aquelles mesures que ajudin a fer un salt endavant a l’autònom
-Aquest servei està pensat, sobretot, per ser assequible tant a nivell econòmic com d’adaptació al client.

La immensa majoria dels autònoms del nostre país treballem sols o en microempreses on el principal objectiu és pagar-se un sou a final de més. Molt lluny queda l’objectiu de cobrar beneficis de l’empresa. Aquests professionals es dediquen en cos i ànima a desenvolupar la tasca en la qual són realment bons: n’hi ha que són uns cracks col·locant finestres, d’altres dissenyen com els àngels, projecten edificis sostenibles, tradueixen textos, formen persones aturades, programen webs, crien gallines ecològiques,… La llista d’activitats per conta pròpia tendeix a l’infinit i any rere any se’n creen de noves.

page2_img1

Una de les coses que més emprenyen la majoria dels treballador autònoms és la tasca burocràtica i/o administrativa, aquella que és aliena a la seva activitat i que han de fer sí o sí: pressupostar feines, calcular i entregar trimestrals, reclamar pagaments, recopilar tiquets de despesa,… Per tal d’alleugerir aquesta càrrega ja fa un munt d’anys es va crear la figura de la gestoria, una empresa que, a canvi d’uns diners, descarrega els professionals d’algunes tasques administratives, tot i que algunes les han de seguir realitzant ells mateixos.

A Mirall digital hem detectat que per molts professionals aquest suport rebut pels gestors és insuficient, sobretot a nivell de buscar assessoraments personalitzats, per això hem decidit crear un nou servei d’acompanyament i assessorament per autònoms, una espècie de “equip directiu per hores” que pretén donar solucions innovadores i, fins ara, inexistents:

  • ÀREA ECONÒMICA I FINANCERA: Anàlisi de la comptabilitat i facturació, estudi de les despeses suportades, nivell de productivitat, anàlisi dels preus del mercat en comparativa amb els propis, desenvolupament de mesures d’augment dels ingressos, estudi de noves inversions, cerca del millor finançament del mercat, estudi de preus, estudi de noves tècniques de producció,…

 

  • ÀREA COMERCIAL I DE MÀRQUETING: Creació de noves tipologies de pressupostos basats en l’experiència dels usuaris i clients, cerca de nous mercats, augment del nombre de clients, augment de la facturació, estudi de les eines de comunicació més indicades pel negoci, canvi de tipologia de clients, estudi de la competència,…

 

page2_img1

Aquest servei està pensat, sobretot, per ser assequible tant a nivell econòmic com d’adaptació al client. Hem dissenyat unes sessions mensuals en les quals treballem els principals punts que cada client necessita treballar, aportant la nostra experiència i, si cal, buscant la informació i les solucions necessàries per tal de donar resposta a les necessitats plantejades per cada client. El servei més bàsic que plantegem consta de 4 hores de treball mensuals i a partir d’aquí es poden anar afegint els serveis que calguin. Les sessions de treball es realitzen en l’horari que millor s’adapti al client.

L’objectiu que perseguim no és ajudar a gestionar el dia a dia dels autònoms sinó la d’ajudar a créixer, a innovar, a augmentar la productivitat, a guanyar nous mercats, a comunicar millor, a fer estudis de mercat i de la competència i totes aquelles mesures que ajudin a fer un salt endavant a l’autònom. Per unes hores al més volem que el projecte del nostre client tingui al seu abast les eines d’una gran empresa, amb professionals de la gestió, el màrqueting, la creativitat, el disseny i la venda al servei del seu projecte, aportant molt de valor.

Busquem gent amb ganes d’avançar professionalment. T’animes? Serem el teu equip! Truca’ns al 684308467 i t’informarem de tot.

firma Oriol pujols strategy director mirall digital marketing reus