Estem buscant un/a dissenyador/a web amb alts coneixements en WordPress per incorporar-se a l’equip de Mirall digital, concretament a les oficines de Reus (Tarragona).

A causa de l’alta demanda en l’àrea de disseny i programació web necessitem incorporar en plantilla una persona amb experiència en programació i disseny web molt orientada a la usabilitat i el posicionament SEO, especialment mitjançant WordPress, tot i que valorarem coneixements en eines de disseny gràfic, llenguatges de programació (HTML, Java, CSS, …) per utilitzar LARAVEL i coneixements en bases de dades. En tot moment, però, valorarem la capacitat de disseny per sobre de la de programació.

Imprescindible experiència demostrada en disseny web d’almenys 3 anys i disponibilitat d’incorporació immediata. No imprescindible cap tipus de titulació ja que només valorarem la capacitat tècnica de les candidatures.

Aptituds imprescindibles:

  • Disseny web
  • Usabilitat web
  • WordPress / Woocommerce
  • SEO

Els horaris de treball són molt flexibles encara que l’horari habitual és de 9.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 de dilluns a divendres (37,5 hores setmanals).

Si estàs interessat/ada en aquesta oferta de feina escriu-nos un mail a opujols@miralldigital.com. i explica’ns les teves virtuts (si pot ser enllaçant algunes webs en les que has treballat).