Marketing de proximitat a Reus - proximidad

Molt sovint ens trobem que molta gent ens pregunta què és això del marketing de proximitat, sobretot gent de fora de Reus.

No, la proximitat no és un concepte geogràfic, i menys en un món global i interconnectat com l’actual. Mirall digital és una empresa amb seu a Reus però amb clients a Barcelona, Tarragona, Vimbodí, Olot o Cambrils i una voluntat expressa de treballar allà on ens necessitin.

Per nosaltres, i aquest és un valor fundacional de la nostra empresa, la proximitat és una descripció de com treballem, de quina manera establim la relació amb els nostres clients. No oferim paquets tancats de serveis perquè això aniria en contra de la nostra manera de treballar. Proximitat és personalització, acompanyament, suport continu, entrar a formar part de l’equip i lluitar per uns objectius comuns i viure les victòries com a pròpies. A Mirall digital som part dels nostres clients a partir del moment en que ens asseiem a la taula de treball i coneixem, per primera vegada, el projecte del client.

mirall digital marketing reus - proximidad

Tot i que hem comentat que no oferim paquets tancat, això no és cert del tot. A Mirall digital hem agrupat una sèrie de serveis, els més comuns, i els hem donat nom. Aquesta agrupació de serveis en serveix com a punt de partida per explicar-nos davant del client, que és qui afegeix o treu serveis segons les seves necessitats o objectius a acomplir.
Per nosaltres el marketing és una eina, importantíssima, per tal que les empreses assoleixin objectius, ja siguin de venda, d’augment de clients o d’obertura de nous mercats, i és per això que sempre treballem amb visió estratègica, marcant objectius i indicadors de mesura que posen valor al grau d’èxit de la nostra feina, per tal que els nostres clients coneguin si la nostra feina els aporta valor afegit o no.

Si tens una botiga, una empresa petita, mitjana o gran o bé una startup segur que, en menor o major mesura, necessites comunicar-te amb el teu públic objectiu per tal que et coneguin o sàpiguen què els estàs oferint, què et diferencia de la teva competència i quin és el teu valor afegit. És per cobrir aquestes necessitats que existim les agències de marketing i comunicació, per professionalitzar la gestió d’aquesta àrea i augmentar el volum de vendes.

A Mirall digital et creem les eines de comunicació i te les gestionem de manera professional i propera, t’acompanyem en l’aventura de comunicar-te i assolim amb tu els objectius per tal que el teu negoci brilli amb llum pròpia per sobre de la resta i sigui atractiu als clients.

Oriol Pujols strategy director mirall digital marketing reus