Kmon Home disseny portfoli

Si hi ha quelcom que tenim clar a Mirall digital és que ens encanten els reptes i les coses ben fetes, és per això que quan va arribar a les nostres taules la proposta de Kmon Home ens vam emocionar i vam decidir donar-ho tot.

El Repte

Els clients necessitaven una marca pel seu nou projecte: una botiga de mobles i decoració situada a Reus (a l’antiga casa Sardà) que es vol diferenciar per la qualitat i el disseny dels seus productes.

Les Solucions

Vam començar treballant el naming. L’empresa originalment es deia Cosetes Mones però volíem un nom més potent de manera que vam començar a desconstruir-lo: COsetes MOnes > CO-MO > Common Home, però aquest nom no definia el projecte ja que de comú no en te res! Després d’unes quantes pluges d’idees vam arribar al nom definitiu Kmon Home, un verb anglès que convida a entrar i implica acció.

kmon home logo

Un cop definit el nom, el projecte va començar a agafar forma, identitat. Era el moment de passar al disseny gràfic per crear la marca i teníem clar el que volíem transmetre: disseny, exclusivitat, llar, qualitat, … Vam optar per treballar la K a la que li vam incloure la forma d’una casa. La tipografia escollida va ser una stencil per donar-li un aire més urbà i per la paleta de colors ens vam inspirar en el disseny nòrdic, una tendència molt actual en el món de la decoració d’interiors i l’arquitectura. A partir d’aquí vam dissenyar tots els elements necessaris per la botiga: etiquetes, papereria bàsica, cartells exteriors, senyalística interior i un llarg etcètera en el que avui encara estem orgullosament immersos.

kmon home etiqueta

Amb el nom, la identitat i els elements propis del disseny gràfic ja ben definits vam gravar un spot per xarxes socials, un vídeo que parla d’un estil de vida, la vida Kmon Home. I és aquest estil el que treballem a les xarxes socials amb les fotografies pensades i estudiades, una feina que poc a poc va creant una gran família de seguidors i seguidores que s’hi senten identificats.

Vols conèixer més sobre la feina que hem fet a Kmon Home? Visita l’apartat de projectes de la nostra web.

Firma Maria Jiménez Graphic design illustration mirall digital marketing reus