Festival Blanc Nº8 Mirall digital Marketing reus

Al juny va començar una aventura que poc em pensava que em portaria a voler superar-me en cada projecte. D’aquest fet, segurament, no en vaig ser conscient fins que amb Mirall Digital vam anar a la vuitena edició del Festival Blanc, un dels millors festivals de disseny gràfic de Catalunya. Primer de tot us situo. Resulta que sóc estudiant de Comunicació Audiovisual i vaig començar a fer pràctiques extra-curriculars a Mirall Digital, una recent nascuda agència de marketing i disseny gràfic de Reus.

Cinc mesos després tot l’equip de Mirall digital vam anar a parar al Casino l’Aliança de Poble Nou a gaudir del Festival Blanc. Tot i que el disseny gràfic no formi part de la meva branca d’estudis, allí em vaig poder “empapar” de ganes de fer les coses bé, de creativitat i de voluntat de voler créixer. En aquell petit teatre no hi havia pors per tirar-se a la piscina, tot eren ganes de crear.

I va ser llavors, envoltada de dissenyadors gràfics, que vaig ser conscient de la gran oportunitat que tenia a Mirall Digital i de la responsabilitat que suposava. En aquesta agència de marketing i disseny gràfic m’encarrego del contingut audiovisual pels nostres clients. El primer repte professional fora de la Universitat.

Long life Mirall Digital!

Anna Fernández audiovisual productions photografy mirall digital marketing reus