-Aquest agost oferim una pàgina web responsiva, preparada pel SEO i protegida contra atacs per només 550 € a les 5 primeres empreses o autònoms que ho sol·licitin. Ens comprometem a tenir la web acabada en només 15 dies. Refresca la teva web aquest estiu i arrenca el nou curs amb avantatge respecte la competència!

A Mirall digital creiem cegament en les possibilitats que el món digital ofereix a autònoms i empreses, ja siguin microempreses, pimes o empreses multinacionals a l’hora de fer créixer els projectes, tot augmentant les vendes, captant nous client, oferint nous productes o internacionalitzant-se. Es tracta, doncs, de gestionar els negocis mitjançant un multicanal en el qual el digital ha de tenir un pes destacat.
En aquest sentit hem preparat una promoció d’estiu, concretament per l’agost, un mes amb moltes estones tranquil·les, propícies per pensar, en el qual proposem que en dues setmanes el nostre client disposi d’una web a ple rendiment preparada per l’arrancada del curs al setembre. Qui vulgui optar a aquesta promoció ha de córrer perquè està limitada a 5 webs i s’acaba el dia 15 d’agost.

Quina web estem oferint?

És una web de disseny simple (que no senzill), funcional, preparada per aparèixer a Google (SEO ready), amb un menú de 4 pestanyes, responsiva (adaptable a mòbils i tauletes) i amb un blog incorporat. Us convidem a visitar les tres últimes webs que hem fet en aquest format:

LÍMBIC REUS

MARINA CABERO

PASE Y SIÉNTASE

Segur que ara us en feu una idea més clara, oi? Us proposem una web d’una sola pàgina (one page web), una web multipàgina o un blog personal. Vosaltres trieu el tipus de pàgina i nosaltres en encarreguem de la resta.

Com la farem?

Un cop ens posem d’acord farem una reunió a les nostres oficines de Reus o per skype de 1 a 2 hores de durada en la qual redactarem, conjuntament, tot el contingut de la web i farem una pre-maqueta. D’aquesta manera el client sabrà com serà la seva web al final del procés. A Mirall digital ens donem 15 dies com a màxim per tenir la web acabada, amb el SEO preparat i amb un programa de protecció anti virus i malware instal·lat i funcionant. Som especialistes en disseny i programació web.

Què necessitem per fer la web?

A la reunió que farem serem capaços de crear tots els continguts. Només ens faltarà tenir les fotos que acompanyaran la web o bé algun tipus de disseny gràfic que pugi ser necessari. Si el nostre client ja disposa de les fotos les utilitzarem però en cas de no tenir-ne i no disposar de capacitat tècnica per fer-ne de prou qualitat a Mirall digital oferim un 50% de descompte en les sessions de fotos per web, passant de 250 € a 125 €. En aquesta sessió es faran entre 5 i 10 fotos de qualitat professional que el client pot utilitzar també per altres finalitats comercials (xarxes socials, flyers, banners,…). Les fotos poden ser de producte, de l’equip, de les instal·lacions de l’empresa,…

En cas de no disposar de domini o allotjament per la web nosaltres oferim el servei. El domini “.com” a 20 € anuals i l’allotjament de fins a 5GB de capacitat, 25 GB de trànsit mensual i fins a 5 comptes de correu electrònic a 95 € anuals.

Quantes webs oferim?

Degut a les nostres exigències de qualitat i compromís amb el client només oferim 5 webs amb aquestes condicions. Només els 5 primers en confirmar la web obtindran aquest preu i condicions especials. Si n’agafem més no les farem amb la qualitat que volem.

Si us interessa aquesta promoció podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 684 308 467 o podeu enviar un correu electrònic a contace@miralldigital.com.

Ens refresquem junts aquest agost?

Oriol Pujols strategy director mirall digital marketing reus